Jag handlar INTE hos...

Sidan "Jag handlar INTE hos..." finns för att varna andra att handla hos shoppar där jag funnit mig direkt felbehandlad.

Servicen kan alltid vara olika bra och fel händer då och då. Detta är det absolut inte vad det handlar om här.

För att hamna på denna sida ska företaget ha gjort grova fel och vara utan önskan om att reda upp felen.

Likaså blir ett företag som hamnar på denna sida naturligtvis underrättad om det och får på så vis ytterligare en chans att reda upp problemen.
Crafty Stash är en engelsk webbshop och de har tagit emot en betalning från mig via nätet för en order och sedan inte skickat några varor.

Alla försök (och det har varit många) på någon slags kommunikation har varit helt fruktlösa. Crafty Stash svarar över huvudtaget inte på några mail eller telefonsamtal.

Jag har beställt två gånger och första gången gick det helt utan anmärkning, så jag förstår inte alls varför min andra order behandlas på detta vis.
Jag har sökt information om Crafty Stash, och på ett brittiskt forum fått bekräftelse om att jag inte är ensam om att ha blivit bestulen på mina pengar.

Allt känns väldigt underligt då det är så godtyckligt hur en order blir behandlad. Någon får inte de varor den betalat för samtidigt som någon är jättenöjd med sin orderbehandling.

Kvar att göra för mig, är endast att inse att någon fräckt nog kommit undan med att sno mina pengar och att varna andra för att hamna i samma sits.
Ett utdrag ur hennes gästbok visar exakt hur sjuk situation är på Crafty Stash.

Klicka på bilden för större bild.